ADLİYE ANAOKULU
Osmaniye mah.İsmail Erez Bulv.No14 Bakırköy/İstanbul

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okul öncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Çocuklarımız; olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.

İkili Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

09:00-12:00 (Sabah Grubu) 12:00-17:00 (Çocuk Kulübü) 09:00-14:00 (Çocuk Kulübü) 14:00-17:00 (Öğlen Grubu)

Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.

Şehir Merkezi

Proje Çalışmaları

Okulumuzda e-Twinning, Erasmus ve Milli Eğitim Bakanlığının İl ve İlçe bazında yürütmüş olduğu projeler uygulanmaktadır.

Diğer Hususlar

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bağımsız bir devlet anaokuludur.Bakırköy Adalet Sarayı Külliyesi içerisinde ayrı bir binaya sahiptir.